Afholdte aktiviteter

Glimt efter teaterforestillingen: “Den barmhjertige samaritaner” – d. 19. maj 2017: Jens Jødal med sit æsel hygger med børnene.

______________________________________

Besøg ved babysalmesang, der er hygge, sang og oplevelser.

Fastelavn 2017 med fastelavnsgudstjeneste i Gelsted Kirke og efterfølgende hygge på Holmegården, hvor vi slog katten af tønden og spiste fastelavnsboller. Tak til Michael Tayler for boller! – og tak til Hannes børn, der havde malet de fine tønder. Her er glimt fra dagen:

Børnekoret på arbejde

Alle de festlige børn samlet ved koret.

Inden en af tønderne måtte falde.

—–

D. 22. december ved skolens julegudstjeneste blev der forsøgt at skræmme nisserne væk fra tårnet ved hjælp af slangen Arne. Tilsyneladende lykkedes det heller ikke i år!

Dette års minikonfirmander synger: “Sikke dog et glædeligt budskab” –

Ved allehelgensgudstjenesten d. 6. november 2016 blev der tændt lys for de døde i årets løb.

JULEKONCERT 2014: var fyldt med juletoner leveret af kirkernes dygtige børnekor og ungdomskor, der var oplæsning af sognepræst Thomas Hårbøl. Der var musikledsagelse på klaver: Bjørn Elkjer og trompet Martin Knudsen.

jul kor 034

Fra julekoncerten 2015